Vestigingen en adres

Het instituut voor Rationele Therapie heeft drie vestigingen. Onze hoofdvestiging bevindt zich centraal gelegen, in het Centrum van Nijmegen. Tevens zijn er nevenvestigingen in Beek-Ubbergen en Nieuw-Bergen (L).

Het instituut is gevestigd op:

St. Canisiussingel 24
6511 TJ Nijmegen

Klik hier voor een kaart met onze vestigingen.

Klik hier voor een routebeschrijving naar de St. Canisiussingel 24.

Telefoon: (024) 323 24 36
E-mail: irt@rationeletherapie.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

De praktijk is geopend: maandag van 9.00 – 20.00, dinsdag en woensdag van 9.00 – 17.30, donderdag van 9.00 – 20.00 en vrijdag van 9.00 – 17.30.

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur (Tel. 024 – 323 24 36). Indien u zich wilt aanmelden voor behandeling kan dat middels het aanmeldingsformulier op de website of telefonisch op deze tijden via de secretaresse, Mw. Joke van Bracht-Donkers.

De therapeuten hebben bij toerbeurt telefonisch spreekuur op alle werkdagen, van 13.00 tot 14.00 uur.

Nevenvestigingen

Locatie Bergen (L)
Op woensdagen houden wij spreekuur in Nieuw-Bergen (L) en wel in het Servicecomplex Maasduinenstaete. De aanmelding hiervoor loopt gewoon via het secretariaat van onze praktijk in Nijmegen. Ook het maken en wijzigen van afspraken loopt via onze hoofdlocatie. Behandelaar in Bergen is Marianne van Grunsven.

Servicecomplex Maasduinenstaete
Vlammertsehof 1
5854 DA Nieuw-Bergen

Locatie Beek-Ubbergen
Op woensdagochtend, donderdag -en vrijdagmiddag houdt mw. Désirée Jacobs spreekuur in onze lokatie in Beek-Ubbergen. Op woensdagmiddag houdt mw. Sabine Gobardhan spreekuur voor kinderen in onze Locatie Beek-Ubbergen. Het maken en eventueel wijzigen van afspraken loopt gewoon via onze praktijk in Nijmegen.

P.C. Hooftstraat 6
6573 CE Beek-Ubbergen

Contact

Verstuur hier uw bericht aan het Instituut voor Rationele Therapie. Let op: uw gegevens worden veilig via een versleutelde verbinding verstuurd.

    Let op: de gegevens worden veilig verstuurd middels een versleutelde verbinding. Uw persoonsgegevens worden opgevraagd om contact met u te kunnen opnemen.
  • Typ de letters en cijfers over in het venster. Deze handeling voorkomt het versturen van SPAM via deze website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.