Vestigingen en adres

Het instituut voor Rationele Therapie heeft twee vestigingen. Onze hoofdvestiging bevindt zich centraal gelegen, in het Centrum van Nijmegen. Tevens is er een nevenvestigingen in Beek-Ubbergen.

Het instituut is gevestigd op:

St. Canisiussingel 24
6511 TJ Nijmegen

Klik hier voor een kaart met onze vestigingen.

Klik hier voor een routebeschrijving naar de St. Canisiussingel 24.

Telefoon: (024) 323 24 36
E-mail: irt@rationeletherapie.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

De praktijk is geopend: maandag van 9.00 – 20.00, dinsdag en woensdag van 9.00 – 17.30, donderdag van 9.00 – 20.00 en vrijdag van 9.00 – 17.30.

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur (Tel. 024 – 323 24 36). Indien u zich wilt aanmelden voor behandeling kan dat middels het aanmeldingsformulier op de website of telefonisch op deze tijden via de secretaresse, Mw. Joke van Bracht-Donkers.

De therapeuten hebben bij toerbeurt telefonisch spreekuur op alle werkdagen, van 13.00 tot 14.00 uur.

Nevenvestiging

Locatie Beek-Ubbergen
Op woensdagochtend, donderdag -en vrijdagmiddag houdt mw. Désirée Jacobs spreekuur in onze lokatie in Beek-Ubbergen. Op woensdagmiddag houdt mw. Sabine Gobardhan spreekuur voor kinderen in onze Locatie Beek-Ubbergen. Het maken en eventueel wijzigen van afspraken loopt gewoon via onze praktijk in Nijmegen.

P.C. Hooftstraat 6
6573 CE Beek-Ubbergen

Contact

Verstuur hier uw bericht aan het Instituut voor Rationele Therapie. Let op: uw gegevens worden veilig via een versleutelde verbinding verstuurd.

    Let op: de gegevens worden veilig verstuurd middels een versleutelde verbinding. Uw persoonsgegevens worden opgevraagd om contact met u te kunnen opnemen.
  • Typ de letters en cijfers over in het venster. Deze handeling voorkomt het versturen van SPAM via deze website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.