Mijn naam is Daphne van Vulpen. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij het Instituut voor Rationele Therapie.

Ik studeerde psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, afstudeerrichting klinische psychologie. Van 2011 tot 2013 volgde ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog. Voorheen ben ik werkzaam geweest binnen de revalidatie en verzorgde ik behandelingen voor mensen met chronische pijn, reuma, fibromyalgie en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Naast mijn werk bij het Instituut voor Rationele Therapie werk ik als GZ-psycholoog bij de Sint Maartenskliniek en als docent op de GZ-opleiding.

Bij het Instituut voor Rationele Therapie behandel ik (jong)volwassenen en ouderen met een breed scala aan klachten en problemen. De behandelingen zijn over het algemeen kortdurend (Generalistische Basis GGZ), tot ongeveer 12 sessies. In mijn behandelingen werk ik met cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en EMDR.

Beroepskwalificaties: GZ-psycholoog BIG: 19917732225