Mijn naam is Peter Delsink. Ik ben als klinisch psycholoog / psychotherapeut een dag per week werkzaam bij het Instituut voor Rationele Therapie. Daarnaast werk ik bij Reinier van Arkel GGz in Den Bosch. In het verleden heb ik op verschillende plekken gewerkt, waaronder twee jaar bij een psychotherapieteam voor persoonlijkheidsstoornissen.
Ik ben mijn loopbaan begonnen als ouderenpsycholoog. Uit de jaren dat ik vooral met ouderen werkte heb ik o.a. geleerd altijd oog te hebben voor hoe het leven ons vormt en hoe veranderingen in ons leven hierop aan kunnen sluiten, maar ook frictie kan geven. De afgelopen vijf jaar werk ik vooral met volwassenen, wat ik net zo leuk vind. Bij het Instituut voor Rationele Therapie geef ik psychotherapie aan volwassenen en ouderen. Hierbij gaat het meestal om langduriger behandelingen (Specialistische GGZ). Ik werk met cognitieve gedragstherapie, waaronder schematherapie en acceptance and commitment therapie (ACT), maar ook met EMDR.
Beroepskwalificaties: Klinisch psycholoog (GZ-psycholoog specialist BIG: 29915374624), psychotherapeut (BIG: 49915374616)