Beroepskwalificaties: Psychotherapeut
BIG-nummer: 79928025216

De afgelopen tien jaar heb ik in vrijgevestigde praktijken gewerkt in de Basis- en Specialistische GGZ. Ik heb hierbij ervaring opgedaan in de behandeling van veel voorkomende klachten zoals angst- en stemmingsproblematiek, traumagerelateerde problemen en persoonlijkheidsproblematiek. 

Vanuit een cognitief gedragstherapeutische achtergrond heb ik me ontwikkeld in de schematherapie en de persoonsgerichte psychotherapie. Ik maak graag een behandelplan op maat, waarbij de methodiek ten dienste staat van jou als cliënt.

Psychotherapie zie ik als een ontmoeting met jezelf en met elkaar. Samen onderzoeken we hoe je je verhoudt tot jezelf, de ander en je verleden. We beginnen met het ontdekken van jouw patronen, waar ze vandaan komen en welke functie ze hebben. Als je hier goed zicht op hebt, kun je besluiten wat je wilt veranderen. We kunnen vervolgens werken aan veranderingen in de gewenste richting. Dit kan een pittig proces zijn, waarin we stil staan bij moeilijke zaken en je wordt uitgenodigd spannende stappen te nemen. Dit doen we samen. Natuurlijk kan er ook worden gelachen. Ik zet me hierbij in om je een veilige omgeving te bieden, waarin we met mildheid en eerlijkheid bij alles kunnen zijn dat er speelt in jou en je leven.

Welkom bij onze praktijk.|||Wij helpen je graag.