Beroepskwalificaties: GZ-psycholoog, Psychotherapeut, lid VGCT
BIG-nummer: 79062486125

In onze praktijk werk ik voornamelijk in de gespecialiseerde GGZ (psychotherapie). Dit zijn de langer durende behandelingen bij mensen met dieper in de persoonlijkheid gelegen problematiek. Ik werk vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch kader, en dan met name met schematherapie. Ook ACT en EMDR kunnen onderdeel zijn van de behandeling. 

Na 9 jaar te hebben gewerkt in de verpleeghuiszorg als ouderen/neuropsycholoog ben ik in 2003 overgestapt naar de eerstelijnszorg, met name (jong)volwassenen. Eerst als GZ-psycholoog in een angstbehandelcentrum, later als psychotherapeut in een eerstelijnspraktijk. 

Ik heb veel ervaring in de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek, en (soms hardnekkige) angst-, dwang- en stemmingsklachten.
Ik doe dit werk met heel veel plezier, en verdiep me samen met de cliënten graag in de ongewenste patronen waar hij of zij tegenaan loopt. Daarbij probeer ik steeds aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënten. Ik zie psychotherapie als een boeiend, leerzaam proces dat we samen doorlopen en waarin we gaan proberen je te helpen die patronen te doorbreken.

Openheid, transparantie, veiligheid, en eerlijkheid zijn voor mij onmisbare onderdelen van de behandeling en het contact. 

Welkom bij onze praktijk.|||Wij helpen je graag.